Πέλλετ Καστοριά

Πέλλετ Καστοριά – ΨΥΚΤΟΘΕΡΜ

Πέλλετ Καστοριά – Για δεύτερη σεζόν, το πέλλετ Red Magic του εργοστασίου μας,  συνεχίζει να είναι το πιο γνωστό πέλλετ στην Καστοριά. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος ώστε να γίνει το πρώτο σε πωλήσεις πέλλετ της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.  Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ούτε καν χρόνο,  έγινε η πρώτη σας  επιλογή και δεν υπάρχει και λόγος να μην είναι. Με τα πέλλετ μας δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα. Έχουμε φροντίσει εμείς για αυτό. Η ΨΥΚΤΟΘΕΡΜ είναι η επίσημη αντιπρόσωπος τον προϊόντων μας στην Καστοριά.

Γιατί Vesta pellets;

Οι λόγοι πολλοί αλλά ας αναφέρουμε τον πιο σημαντικό. Είμαστε η μοναδική εταιρεία – παραγωγός πέλλετ στην αγορά οι οποίοι δίνουμε 100% εγγύηση ποιότητας του προϊόντος μας – πέλλετ Red Magic. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το πέλλετ μας και στον λέβητάς σας ή στην σόμπα σας προκληθεί κάποιο πρόβλημα το οποίο οφείλεται στο δικό μας  προϊόν, τότε εμείς παίρνουμε πίσω το πέλλετ και σας επιστρέφουμε το 100% των χρημάτων που καταβάλατε κατά την αγορά του.

Συμφέρει καλύτερα να αγοράσω πέλλετ απευθείας από το εργοστάσιο;

Όταν προσθέτετε τις διαχειριστικές δαπάνες ( τιμολογιακές, φορολογικές,φόρτωση, εκφόρτωση, μεταφορά,αποθήκευση) και τις εκπτώσεις λόγω ποσοτήτων, η τελική τιμή του προϊόντος  θα είναι πιο ακριβή από αυτήν που θα βρείτε στον επίσημο διανομέα μας – ΨΥΚΤΟΘΕΡΜ.

Έχουμε κάνει την τέλεια βελτιστοποίηση εφοδιασμού ούτως ώστε να μειώσουμε το κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης στο ελάχιστο. Η αγορά πέλλετ από τον επίσημο διανομέα μας θα σας εγγυηθεί την καλύτερη τιμή για τη Καστοριά και την περιοχή.

Πως να παραγγείλω πέλλετ στην Καστοριά;

Πολύ απλά! Το ποιοτικότερο πέλλετ της Καστοριάς, στις καλύτερες τιμές τόνου πέλλετ – Red Magic φυσικά, θα το βρείτε μόνο στο τεχνικό κατάστημα ΨΥΚΤΟΘΕΡΜ, Εγνατίας 147 Μανιάκοι Καστοριάς.

Καλέστε τώρα στο 6972 95 68 71 – Δημήτρης Τρυγούτης