Σε λιγότερο από μια σεζόν το πέλλετ Red Magic έγινε το αγαπημένο πέλλετ της Άρτας. Η ποιοτική πρώτη ύλη – 100% στρογγυλή ξυλεία – που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του και ο συνεχής έλεγχος έκανα την μάρκα Red Magic την πιο αναγνωρίσιμη από τους καταναλωτές πέλλετ στην Άρτα.

Ξέρετε γιατί τα pellet Red Magic της Vesta ονομάζονται έτσι; Όχι τυχαία!

Το όνομα των pellet ξύλου Red Magic μεταφρασμένο σημαίνει «κόκκινη μαγεία». Έτσι ακριβώς – η σόμπα σας ή ο λέβητάς σας θα κοκκινίσουν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας την οποία τα πέλλετ Red  Magic θα αναπτύξουν.

Το Red Magic ή αλλιώς κόκκινη μαγεία είναι ένα εξαιρετικά δυνατό πέλλετ με υψηλή θερμογόνος δύναμη.

Πέλλετ Άρτα

  • Τουλάχιστον 15% παραπάνω δύναμη από τα υπόλοιπα πέλλετ της αγοράς.
  • Λίγα υπολείμματα στους λέβητες και τις σόμπες pellet

Από τι υλικό είναι κατασκευάζεται το πέλλετ Red Magic?

Пелети София - Red Magic

Το pellet Red Magic γίνεται αποκλειστικά από 100% πεύκο. Το συγκεκριμένο πεύκο της περιοχής, χαρακτηρίζεται από τον πολύ λεπτό, σχεδόν σαν τσιγαρόχαρτο φλοιό του, σε αντίθεση με το κλασσικό πεύκο του οποίου ο φλοιός είναι παχύς και αυλακωτός και συνήθως περιέχει χώμα. Στην παραγωγική διαδικασία ο φλοιός αφαιρείται. Στον φλοιό συνήθως υπάρχουν ακαθαρσίες. Κατά την καύση του pellet , στον θάλαμο καύσης της σόμπας ή στον καυστήρα pellet, αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες και οι ακαθαρσίες του φλοιού κρυσταλλώνουν –  δημιουργούν κλίνκερ.

Στο pellet Red Magic δεν θα το δείτε ποτέ αυτό. Στο Red Magic δεν βάζουμε φλοιό – αυτό σημαίνει λιγότερη στάχτη και περισσότερη δύναμη. Αυτό σημαίνει, ότι η σόμπα pellet σας θα καίει περισσότερη ώρα και θα αφήνει λιγότερη στάχτη. Αυτό σημαίνει, ότι θα εξοικονομήσεις  πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Ψάχνεις για πέλλετ στην Άρτα; Ψάχνεις για Red Magic πέλλετ στην Άρτα; Ψάχνεις για τιμή/τόνος πέλλετ στην Άρτα;

Πέλλετ στην Ελληνική αγορά πολλά. Πέλλετ στην Άρτα πολλά. Πέλλετ Red Magic στην Άρτα θα το βρείτε μόνο στο κατάστημα Ρίζος Ενεργειακή στην Φιλοθέη Άρτας.

Καλέστε τώρα στο 6994 83 64 67 – Νίκος Ρίζος